Tine K showroom del 3

IMG_8308r


Det bästa med Tine K Home är att varje kollektion bygger på de tidigare kollektionerna som varit. Färgerna passar ihop och man behöver inte byta ut allt för att få in de nya färgerna. Det känns genomtänkt och ger en fin harmoni och helhet.

Gillar ni den nya kollektionen?
Är det något som ni speciellt ser framemot?

Vill du se fler fina bilder från Tine K showroom klicka gärna in på den här bloggen här och här.

♥ ♥ ♥

This entry was posted in showroom. Bookmark the permalink.

11 Responses to Tine K showroom del 3

 1. Smukke, smukke billeder, Jenny! Er det dig selv eller Anna-Malin som har taget dem? Super fine er de i hvert fald – tak for inspiration. Fortryder helt at jeg ikke også selv tog et tur til Odense for at kigge… Men så er det jo dejligt at du viser så fine billeder her :-) Håber alt er vel, Jenny! Knus; Heidi

 2. Blackballoon says:

  Tack Heidi, kul att du gillar bilderna. Jag har själv tagit dessa foto;))
  Jag blir nog lite bättre och bättre med tiden…
  Har du sett bilderna som min dotter Tilda tagit? Här hittar du dem: lillasliv.blogspot.com Jag tycker att hon är duktig – hon är ju bara 12.
  Hur går det för dig Heidi?
  Kram Jenny

 3. Lina says:

  Oh så mycket fint!Gillar silverbrickorna som hänger på väggen och även i Tines hem,har ni tänkt ta in dom?Finns inte på nån sida i Sverige att köpa,har letat med ljus och lykta!

  • Blackballoon says:

   Hej Lina, vi tar gärna hem silver brickorna. De är antika och kostar en slant, ca 2300 kr/styck. Nu finns det även möjlighet att köpa ben till de här brickorna (samma ben som till de stora brickborden men i mindre storlek. Maila oss om du vill att vi köper hem brickor till dig.

 4. Lisette says:

  Hei Jenny, jeg elsker alt fra Tine k. Mitt hjem bygger på designet hennes, og er så heldig som har fått 2 nye Tine K sofaer i mitt hem;) Enig med du har det er fantastisk at du ikke behøver og bytte ut hele stuen når ny kolleksjon kommer. Nydelige bilder du har tatt, elsker siden deres;)

 5. frida says:

  Vilka vackra bilder!!!

 6. Mia says:

  Åååå.
  Tjing för den mönstrade kudden.
  Du tar väl hem den?
  Mvh Mia

  • Blackballoon says:

   Den tar vi så klart hem. Visst är den fin?!? Det kommer att vara olika mkt grått och plommon i tyget beroende på var i tyget de klippt. Lite läckert tycker vi.

 7. Natasha says:

  Hi there,
  Just found you via Pinterest :)
  Looking forward to reading more, your photographs are wonderful!!

 8. Älskar verkligen den kommande kollektionen. När tror du att den finns hos dig?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>