Mysa med soft ljus hemma

IMG_8892re

Nya lampa Linda från Watt & Veke i betong & koppar

Nu den här tiden på året när dagarna skiftar mellan att vara både varma och kalla vet man knappt om det är sommar eller höst. Idag har temperaturen varit över 20 grader och solen har strålat frå en klar himmel här i Skåne. Då är det väl fortfarande sommar eller hur? Ett som är sant är att det tidigare och tidigare blir mörkt om kvällen. Alltså är det liksom höst i alla fall. Och på något sätt njuter jag av det, eftersom mörkret och de svala kvällarna lockar till mys inne. Med blandade känslor går vi mot mörkare tider och en del av mig ser framemot sköna stunder under värmande filtar njutandes av en bra film och koppar av rykande hett te och härligt mys. När det mörknar om kvällen vill jag ha mycket ljus; både levande ljus men oxå vackra lampor med varmt vackert sken. Jag förbereder mig för hösten här hemma med fina lampnyheter som kommit in till Blackballoon nu.

coll1

Nya “glödlampor” och textilsladd med mässing från Watt & Veke

coll2

Nya ljusslingor med vackra runda bollar i vitt eller vit/grå/åskgrå-mix

IMG_8902re

Linda640

Höstens snyggaste lampa – från Watt & Veke – Hos Blackballoon

coll3

Skapa stämning i ditt hem med vackra ljuskällor från Blackballoon

coll4

Vackra lampfötter & skärmar från Tine K Home

I somras fick vi en pall med vackra lampor från Tine K Home, massor av fina lampfötter och lampskärmar i härliga nyanser. Det är ren och skär lycka att få packa upp dessa skönheter. Tyvärr har lampfötterna gjort sitt och kommer att utgå från Tine K´s sortiment. Trots att vår kärleken till de här galet snygga lamporna är lika starka som när vi köpte in dem första gången för fyra år sedan, måste vi nu inse faktum – dess tid är förbi. Som tur är har vi fortfarande en del av de vackra lampfötterna kvar på vårt lager.
Det är ett hett tips till dig som någongång funderat på om du ska köpa en lampfot från Tine K Home: Slå till med ett köp NU, annars kan det tyvärr vara försent.

Alla lampor på produkter i inlägget hittar du om du klickar på bilden nedan.

11

kärlek

♥ ♥ ♥

This entry was posted in inspiration, produkt. Bookmark the permalink.

2 Responses to Mysa med soft ljus hemma

  1. Hanna says:

    Fantastiska bilder! kram Hanna

  2. Tilda says:

    Riktigt snygga lampor – jag vill ha den lilla med betong och koppar :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>