Hösten flyttar in

blackballoon

Jag har blandade känslor för hösten, en del av mig älskar att krypa in och bara mysa i hemmet med sköna plädar, mjuka innetofflor, tända ljus och bara skapa en skön stämning. En annan del av mig känner vemod för att sommaren, värmen och allt vackert i naturen snart är helt borta och kvar finns bara kala, nakna trädgrenar, kyla och mörker. Den delen av hösten och vintern tilltalar mig inte alls. Jag bestämmer mig för att fokusera på det fina med hösten och med det kommer så klart alltid riktigt mycket fin inredning.

Hösten har fått flytta in hemma hos oss och nu har allt ljust byts ut mot mörkare och lite tyngre nyanser. Koppar och guld som är höstens stora “have to have”, finns givetvis oxå hemma hos oss. Kuddarna från DAY Home i svart och guld mina stora favoriter i höst; DAY Medallion och DAY Harlekin.

IMG_5291re
Just guld och koppar blir fantastisk tillsammans med mörka nyanser, så som svart, mörkt brunt och “black-blue”. Jag har låtit en hel del guld flytta in hemma hos oss och jag tycker det blir en skön mix, med mitt “gamla” silver och det “nya” guldiga. På fina DAY-brickan ljusstakar i silver, krukan DAY Victorie och nya fina ljuskoppar från Tine K Home.

♥ ♥ ♥

This entry was posted in hemma hos. Bookmark the permalink.

3 Responses to Hösten flyttar in

  1. Mie says:

    Så fint ni har det! kram Mie

  2. Rebecka says:

    Nu vill jag också ha guld i mitt hem. Så himla snyggt.

  3. Tina Larsson says:

    Men ååååå så snyggt. Tror jag dör en smula;) Nu måste jag in och shoppa lite guld i din underbara butik! kramar Tina

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>