Hemma hos Jenny

Hall1

I en serie inlägg framöver ska ni få följa med till ett fantastiskt hem i Helsingborg. Här bor Jenny med sin man och lille son.

Familjen har en underbar inredningsstil som faller Blackballoon helt i smaken. Här hittar vi flera av våra designfavoriter (som givetvis oxå finns i butiken); Tine K Home, Day Home & House Doctor. Idag blir det en liten hint med några bilder från familjens hem och framöver kommer ni att få följa den inredningsserie som Blackballoon gjort hemma hos Jenny.

När man kliver in hemma hos familjen möts man av en härlig och ljus hall. I hallen står en vacker svart bänk och ovanför den en vacker rad med krokar. På bänken ligger en ljuvlig kudde med roliga detaljer och en välkomnande blomma. Väl inne i hallen möts vi av ett vackert gammalt bord. På bordet, en av våra favoritlampor från Tine K och ett par ljusstakar från DAY Home. En praktisk förvaringskorg från Tine K, som innehåller säsongens accessoarer, har funnit sin plats under hallbordet.

Entrén och hallen är hemmets ansikte utåt, det första vi möts av när vi kommer hem och det sista vi ser när vi lämnar hemmet. Det är också det första och sista våra gäster ser, men sällan är hallen prioriterad i inredningen – till skillnad från den vi ser här.

Jenny har verkligen inte glömt hallen i sin inredning, utan har skapat en hall som förmedlar en mycket välkomnande och harmonisk känsla. Genom att hon har dekorerat med vackra saker, blommor i en kruka och ljusstakar inne på hallbordet har Jenny skapat energi och värme i hallen. Det vackra hallbordet och bänken att sitta på förhöjer såväl funktionaliteten som den välkomnande känslan. Välkomna hem till Jenny!

♥ ♥ ♥

This entry was posted in hemma hos. Bookmark the permalink.