ett badrum att drömma om

TKH [2] (1) badrum

Foto: Anna-Malin

På ovanvåningen ligger familjens stora badrum med flera fönster, som ger mycket ljusinsläpp. Precis som resten av huset så väcker badrummet ett starkt “vill-ha”-begär.

Bambubänken är egentligen ett konsollbord som Tine sågat av benen på. Den fina bambubänken pryds av en urna, en stråkorg och en av Tine favoritprodukter ur sortimentet; de nya handdukarna. Tine är extra förtjust i de nya handdukarna och berättar att: “Jag älskar att komma ut från duschen och svepa in sig i en av de härliga handdukarna – det är vardagslyx”.

På golvet hittar vi flera stråkorgar i olika modeller. Stråkorgarna är praktiska som förvaring och helt underbara som dekoration, de ger rummet värme och en ombonad känsla.

Foto: Anna-Malin

Handtagen på skåpet har länge tillhört Tine K Homes kollektion. Tine berättar att oftast när nya produkter skapas så har de sitt ursprung i att något behövs hemma. T ex behövde Tine nya snygga handtag till sina skåpsluckor med hittade inga som passade, då designade hon egna. På så sätt kommer de flesta produkter fram och oftast får de nya produkterna en plats i kollektionen.

Foto: Anna-Malin

Vackra skålar och en bambuhållare skapar ett fint stilleben på bänkskivan.
Tine berättar att hon skapar harmoni i badrummet genom att gömma hårfönar och allt annat som inte är så vackert i de stora lådorna. Bara fina detaljer så som handdukar, skålar och små korgar får stå framme. Tine tipsar: “På det här sättet lyckas du skapa en harmonisk atmosfär i ditt badrum“.

För att hjälpa dig att skapa rätta känslan i badrummet har vi just nu en kampanj på alla handdukar & badlakan från Tine K. Ange rabattkoden: SOFT så får du 20% rabatt. Gäller maj månad ut.

Keep decorate!

♥ ♥ ♥


This entry was posted in event and tagged . Bookmark the permalink.