CHRISTMAS YARN

collyarn

Nu kommer det något nytt och kul på dekorationsfronten från DAY Home.
De vackra handgjorda bollarna i guld, silver och svart är några av våra favoriter i DAY Homes julkollektion det här året. Det verkar som om våra kunder oxå gillar de här godingarna – vi har redan sålt många bollar trots att de nyligen kommit upp i vår butik:)

Bollarna kallas DAY Yarn och är små söta nystan med upphängning, i två olika storlekar; Ø5 cm resp Ø7,5 cm. Riktigt fina att kombinera alla tre nyanserna blandat eller att bara köra på en enda nyans. De är så snygga att lägga tillsammans på ett silverbricka (som vi gjort i översta bilden). Ett annat mer klassiskt sätt att dekorera med bollarna är att hänga några som dekoration i lärkgrenar eller granris när det närmar sig jul. Om du föredrar lärkgrenar rekommenderar vi att du väljer nystan i silver & svart. Gillar du mer gran- eller tallris är Yarn Gold så snygga!!!!

♥ ♥ ♥


Hitta produkterna hos Blackballoon
Silverbricka 895 kr, DAY Yarn Silver från 109 kr, DAY Yarn Black från 109 kr samt DAY Yarn Gold från 109 kr

This entry was posted in inspiration, jul, produkt. Bookmark the permalink.

2 Responses to CHRISTMAS YARN

  1. Tina says:

    Hej Blackballoon-team
    Jag älskar er fina shop och de underbara bilder ni förser oss kunder/läsare med. Det är alltid en fröjd för ögat att kika in hos er. TACK!

  2. Petra says:

    Har nu klickat hemma två guldiga ett stort och ett litet. kram Petra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>