Blackballoon meets Tine K

Foto: Anna-Malin

Eventet Blackballoon meets Tine fortsätter med underbart fina bilder från huset. Huset är en gammal läkarvilla (1854) som ligger strax utanför Odense och är 380 kvm stort. Här har familjen bott i snart åtta år, då de bestämde sig för att lämna det hektiska livet på Själland, strax norr om Köpenhamn, och i stället flytta ut på landet för att få mer tid till varandra och familjens tre barn; Klara, Tilde & Konrad.

Vi smyger in i det fina gästrummet på bottenvåningen. Med naturen precis utanför fönstret får gästen en härlig vistelse hos Tine och familjen.

På sängen ligger den här vackra pläden och de här fina kuddarna i storlek 75×50 cm. På de antika pallarna från Kina står Tines snygga grå lampfötter med vita lampskärmar.

Tine berättar att lampfötterna var en av de första produkterna som kom in i kollektionen och har egentligen sitt ursprung i en ljusstake som Tine designade om och vips så hade de snyggaste lampfötterna skapats.

Foto: Anna-Malin

Hur snygg kan en gästtoalett egentligen bli?!? Den här var så mysig att jag fick besöka den flera gånger. Ok, det berodde oxå på allt kaffe jag drack;)

På ett gammalt bord en vit kommod. Så enkelt och så himla snyggt! Här inne på gästtoaletten hittar vi oxå en av Tines lampor. Kollektionens nya handdukar, som finns i 3 olika storlekar, ligger snyggt vikta på en antik pall. Korgen fungerar som “tvättkorg” för använda små handdukar.

Vill du oxå fixa stilen? Här hittar du en del av Tines dekorationer: kudde, korg, lampa, handduk, pall och pläd.

Ha en riktigt nice helg och njut i solen!
På söndag kommer fortsättning på eventet Blackballoon meets Tine K med härliga bilder från familjens övre plan.

♥ ♥ ♥

This entry was posted in event. Bookmark the permalink.