Blackballoon meets Tine K Home

TKH [1] (1) hall

Foto: Anna-Malin

Det är torsdag förmiddag i mitten av maj, när vi stannar på gården utanför Odense. Framför oss har vi den vackra gamla läkarvillan i vit puts, som vi tidigare bara sett på bild. Med öppen famn och ett glatt leende får vi av ett varmt välkomnande från Tine & familjen.

Mellan regndropparna skyndar vi oss över gårdsplanen för att komma in i en stor vacker och ljus hall. Mitt i hallen står ett litet enkelt runt bord, på en stor jutematta. På bordet en glasvas med vackra äpplekvistar och ett fat med ljus. Ovanför bordet hänger en av våra favoriter, pendeln med prismor i grått. Några skateboards vid bordet gör hallen lekfull och personlig.

Direkt innanför ytterdörren, till höger leder den vackra vita trappan upp till ovanvåningen. På den lilla trappavsatsen har Tine placerat två stora vackra vaser. I den ena en vacker kvist. Så enkelt, men fantastiskt vackert och stilfullt.

Foto: Anna-Malin

Utmed trappen finns en platsbyggd bänk. Kanske något att ta efter här hemma hos oss?!? Praktiskt och mysigt. På bänken har Tine lagt kuddar i nyansen Tea. Stråväskorna blir riktigt fina detaljer. Så übersnyggt!

Foto: Anna-Malin

Bakom den vackra stråväskan med hjärtat finns en riktigt söt story.
När Jacob och Tine skulle gifta sig förra sommaren, lät de tillverka just den här stråväskan med hjärtat. Alla gäster fick vars en stråväska med inbjudningen till bröllopet. Därefter har de låtit den söta väskan ingå i kollektionen.

Inspireras du oxå av Tines hem & stil?
Du hittar stilen & produkterna till hallen här i vår butik.


glasvas , taklampa, pläd, doftljus, sandal och söta stråväskan.

Under helgen (t.o.m. söndag 20 maj) får du köpa stråväskan från Tine K med 10% rabatt. Ange rabattkod: EVENT!

Jag önskar er alla en fantastisk helg!

♥ ♥ ♥

This entry was posted in event. Bookmark the permalink.