Hemmets hjärta – köket

IMG_7220re

Vi fortsätter att smygkika hemma hos Jenny med familj.
Köket är inrett i samma stil och nyanser som resten av huset.
Färgernas bas går i dova nyanser av vitt, brunt, svart och grått.

IMG_7098re
Jenny har dekorerat matbordet med en vacker glasvas med snittblommor, en silverskål med ett ljus och en av Tine K´s unika rariteter, den lilla underbara skålen, som är perfekt för flingsaltet. Matbordet blir extra fint om Du dekorerar det med något som är pampigt och stort gärna i kombination med några mindre accessoarer. Välj ett rejält fat fyllt med färsk frukt eller en stor, vacker korg med en blommande hortensia. Till detta adderar Du några mindre ljusstakar och genast ser matplatsen väldigt inbjudande ut, precis som den här.

IMG_7080reIMG_7223re

Den vackra tapeten gör att det annars strama köket med de vita luckorna får ett mjukare intryck. Stilen i ett kök kan ofta bli ganska maskulin med alla dess fyrkantiga former på luckor, kylskåp, ugn osv. Genom att tillsätta accessoarer med lite runda och feminia former kan du enkelt “mjuka upp” köket.

Fixa stilen hemma? Vill du hitta lika fina accessoarer till ditt kök som Jenny har? Här kommer några accessoartips från Blackballoon; skål, korgar, silverskål, lampa och fina silver ljusstakar från DAY Home.

♥ ♥ ♥

This entry was posted in hemma hos. Bookmark the permalink.